Naše potovanje - od leta 2008, vse do vaših vrat
Pred dobrimi desetimi leti smo dobili idejo, da bi izdelali električno zobno ščetko, ki je enostavnejša in udobnejša za uporabo, bolj premišljeno oblikovana, nežnejša do zob - in veliko lepša na pogled.
Dentle One je postala naša prva električna zobna ščetka. Odlikovali so jo edinstvene oblikovalske rešitve, kot sta ikonična polnilna skodelica in trikotni ročaj, hitro je postala priljubljena. Od takrat je na voljo tudi potovalna zobna ščetka Dentle Zip, leta 2020 pa smo lansirali nadgrajeni Dentle One Plus - vizualno je tako lep kot njegov predhodnik, vendar ima vgrajeno še zmogljivejšo tehnologijo.

Izdelana na Švedskem, vendar globalno usmerjena
Električne zobne ščetke Dentle so nastale pod taktirko švedskega inženiringa in industrijskega oblikovanja. Odlikuje jih brezčasen slog in oblika, zaradi katere je skandinavski dizajn zaslovel po vsem svetu. K temu smo dodali vrhunsko baterijsko tehnologijo. Rezultat je prvovrstna električna zobna ščetka, ki je bila prodana v obsegu več stotisoč kosov, sedaj pa jo uvajamo po državah.

Robustna, a nežna - o Dentle Gentle Tech™
Vse od svojih začetkov Dentle proizvaja električne zobne ščetke, ki učinkovito odstranjuejo zobne obloge, kljub temu pa so nežne do zob in dlesni - v bistvu nežne do celotnega organizma. Ročaji električnih zobnih ščetk so narejeni iz materialov, ki minimizirajo hrup in vibracije. Ročaji imajo mehko trikotno obliko, ki skupaj z majhno težo ročnih enot olajšajo oprijem, uporabo in pospravljanje teh električnih zobnih ščetk. Skupaj z učinkovitim in nežnim čiščenjem zob smo te lastnosti zapakirali v naš koncept Dentle Gentle Tech ™.

Popoln sistem za nego zob - dostavljen na vaša vrata
Vsako potovanje se začne s korakom ali v primeru Dentla z električno zobno ščetko. Od takrat izdelujemo nove izdelke, kot so naše posebej razvite glave za zobne ščetke za različne potrebe, pametna potovalna zobna ščetka, Dentle Zip, kombinirana medzobna nitka in medzobna ščetka, Dentle Flosh in Clean & Shield, lastna zobna pasta, razvita posebej za naše električne zobne ščetke.

Ti skupaj tvorijo celoten sistem zobozdravstvene oskrbe, s pomočjo priročne naročniške storitve podjetja Dentle lahko med njimi naročate tiste izdelke, ki jih potrebujete, z dostavo na dom v intervalih, ki vam ustrezajo. Prepričani smo, da vam na ta način pomagamo pri vzpostavljanju in vzdrževanju navad, ki so potrebne za vzdrževanje zdravih zob.

Doživljenjska garancija
Dentle je od nekdaj veljal za izdelek s široko uporabnostjo. Izdelki podjetja Dentle so učinkoviti in enostavni za uporabo. Dostavljeni so do vaših vrat, vendar to ni vse, kar nudi podjetje Dentle. Že od začetkov popolnoma zaupamo kakovosti izdelkov, ki jih izdelujemo, zato smo kmalu po lansiranju izdelka na trg vsem kupcem, ki so naročeni na glave za zobne ščetke Dentle, ponudili doživljenjsko garancijo na naše električne zobne ščetke. Ta ponudba še vedno velja. Če vaša električna zobna ščetka Dentle v času trajanja naročnine preneha delovati iz kakršnega koli razloga, jo bomo nadomestili z novo enoto, brez dodatnih stroškov, prav tako bomo poskrbeli za staro enoto, ki bo reciklirana na okolju prijazen način. To je Dentle-ova različica prijaznosti do uporabnika!

Potovanje se nadaljuje
Sistem podjetja Dentle za nego zob še naprej razvijamo s pomočjo kombinacije oblikovanja, iznajdljivosti in osredotočenosti na prijazno uporabniško izkušnjo, ki nas je pripeljala do točke, kjer se trenutno nahajamo. Izdelke vam dostavimo z doživljenjsko garancijo - na vaša vrata. Dentle-ovo potovanje se je šele začelo in veselimo se njegovega nadaljevanja.

Ali želite postati prodajalec izdelkov Dentle?

Scandinavian Good Business dobavlja izdelke za nego zob v Evropo prek mreže vrhunskih prodajalcev.
Kontaktiraj nas: retailer@dentle.com ali +46 (0)8-509 332 09.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNadaljuj z nakupovanjem
      Calculate Shipping