Tako kot predhodnik, tudi Dentle One Plus zobe čisti kar se da učinkovito in nežno. Zobne obloge odstranjuje brez nepotrebne obrabe sklenine in dlesni, poleg tega pa nežno delovanje Dentle One ponuja še veliko več, kot samo to.

Ročaj je izdelan iz materiala, ki je namenjen zmanjšanju hrupa in vibracij. Njegova zaobljena, trikotna oblika in majhna teža omogočata lažji oprijem in uporabo. Vse naštete lastnosti skupaj tvorijo koncept Dentle Gentle Tech™.

Dentle One Plus z litij-ionskimi baterijami je učinkovit pripomoček po ceni, ki je prej veljala samo za pripomočke z nikelj-kadmijevimi baterijami.

To pomeni, da eno polnjenje zadostuje ne samo za več dni in tednov, ampak za ves mesec, v primeru, če si zobe umivate dve minuti po dvakrat na dan.

Dentle One Plus je zelo enostaven za uporabo in dovolj vsestranski, da zadosti vašim potrebam, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen uporabnik. Izbirate lahko med tremi različnimi načini hitrosti s tipko za vklop/izklop, od nežnih 7000 do naprednih 10000 nihljajev na minuto.

Ščetka zavibrira po 30, 60 in 90 sekundah, s čimer vas opomni, kdaj je čas za ščetkanje na novem mestu, po dveh minutah, ki je priporočen čas za ščetkanje zob, pa se samodejno izklopi.

Lastnosti Dentle One Plus

Dentle Gentle Tech™

Nežno in učinkovito čiščenje. Izbrani materiali, ki zmanjšujejo zvok in vibracije ter lajšajo uporabo ščetke.

Vrhunska življenjska doba baterije svetovnega razreda z litij-ionsko tehnologijo

Nova litij-ionska baterija omogoča polnjenje, ki traja ves mesec, če si umivate zobe dvakrat na dan.

Nizka, srednja ali super visoka hitrost

Izberite hitrost, ki ustreza vašim potrebam: 7000, 8500 ali 10000 nihljajev na minuto.

Funkcija časovnika za optimalen čas umivanja zob

Dentle One Plus zavibrira po 30, 60 in 90 sekundah, to vam da vedeti, kdaj je čas za krtačenje na novem mestu.

.
Nežno in učinkovito čiščenje, prilagojeno vam

Med umivanjem zob z Dentle One, boste opazili, kako nežen je. Mehke glave ščetk globinsko očistijo zobe, vendar brez draženja dlesni. Material ročaja zavira vibracije in zvok, trikotna oblika pa je priročna za držanje v roki in odlaganje na rob umivalnika. Ščetko lahko prilagajate s pomočjo petih različnih glav zobnih ščetk, ki so prilagojene vašim posebnim potrebam.

Litij-ionska baterija Dentle One Plus. Eno polnjenje zadostuje za en mesec.

Litij-ionska tehnologija je na področju baterij sprožila revolucijo. To odkritje je nagrajeno z Nobelovo nagrado, litij-ionske baterije pa so nedavno bile tudi nameščene na mednarodni vesoljski postaji ISS. Enako smo naredili tudi v primeru novih izdelkov Dentle One Plus, izbrali smo litij-ionsko baterijo z vrhunsko zmogljivostjo. Eno polnjenje zadostuje za ves mesec pri dvakratnem ščetkanju zob na dan, po dve minuti.


.
Zaradi preprostih lastnosti je umivanje zob čisti užiteke

Dentle One Plus je enostaven za uporabo. Krtačka zavibrira po 30, 60 in 90 sekundah, s čimer vas opomni, kdaj je čas za menjavo mesta ščetkanja, po dveh minutah pa se samodejno izklopi. Poleg tega je dovolj vsestranska, da zadovolji vaše posebne potrebe. Izbirate lahko med tremi različnimi načini hitrosti s tipko za vklop/izklop, od nežnih 7000 do naprednih 10000 nihljajev na minuto.

Doživljenjska garancija Dentle

Vsem našim strankam, ki so naročene na glave za zobne ščetke Dentle, nudimo doživljenjsko garancijo na njihovo enoto Dentle Zip. V primeru, da vaša zobna ščetka Dentle Zip v obdobju, ko ste naročnik, iz kakršnega koli razloga preneha delovati, jo preprosto vrnite našemu centru za pomoč strankam in brezplačno vam bomo poslali novo enoto ter reciklirali staro. Brez vprašanj.


.
Nežen sijaj s Švedske

Ideja za izdelek Dentle One se je porodila iz dvomov v tehnološko zasnovo električnih zobnih ščetk. Želeli smo ustvariti alternativo. Učinkovito zobno krtačo, ki nežno čisti ter lepo izgleda. Zobna ščetka, izdelana s poudarkom na stilsko oblikovanih delih, z dobrim dizajnom in zanesljivim delovanjem po ugodni ceni. Z Dentle One Plus smo naredili naslednji korak. Ohranja svojo nežnost, preprostost in lepoto, dodali pa smo še zmogljivost, ki je stopila v ospredje.

Si umivate zobe pod prho? Z Dentle One Plus in IPX7 lahko to počnete brez težav.

Ste eden tistih, ki radi prihranite čas in si umivate zobe med tuširanjem? To pozdravlja tudi Dentle One Plus. Pripomoček z oceno IPX7 lahko za 30 minut potopite do globine enega metra. Dve minuti ščetkanja pod tušem torej ne predstavljata nobenih težav.


Dentle One zadovoljuje naše stranke

.
Dentle: Nežen sijaj iz Švedske

Dentle izdeluje učinkovite električne zobne ščetke, ki so enostavnejše za uporabo, so premišljeno oblikovane, bolj nežne do zob in lepše na pogled. To je kombinacija skandinavskega občutka za oblikovanje in vrhunske baterijske tehnologije ter tistega, kar imenujemo "nežna tehnologija Dentle" - odlikuje jo manjša teža, nižji nivo vibracij in glasnosti, hkrati pa nežno čisti in je uporabniku prijazna.

sveriges-tandlakarforbund-logo

Švedsko zobozdravstveno združenje priporoča uporabo električne zobne ščetke.

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNadaljuj z nakupovanjem
      Calculate Shipping