Naročnina na vložke za ščetko Dentle Zip

14 

Naročite se na nadomestne vložke za ščetke Dentle Zip brez pogodbenega časa. To je kot nalašč za tiste, ki že imate električno zobno ščetko Dentle Zip, vendar želite zagotoviti, da imate vedno nove in sveže glave ščetk, ki jih lahko zamenjate.

Počisti
Naročnina

Paket nadomestnih vložkov za ščetke bo poslan v vaš nabiralnik v skladu z izbranim intervalom. Vsak paket nadomestnih vložkov vsebuje 2 glavi ščetke za 14 €. Pogodbenega in odpovednega časa ni.

Opis

Standardna glava ščetke Dentle Zip ima dva kompleta ščetin. Oba kompleta sta dolga, prilagodljiva in mehka z zaobljenimi konicami ščetin za nežno in udobno ščetkanje.

Ščetka ima indikator obrabljenosti, torej ščetine, ki zbledijo, s tem pa ste opozorjeni, kdaj zamenjati glavo zobne ščetke.

Dolge ščetine na glavi ščetke se bolje prilagajajo nežnemu ščetkanju zob ob dlesni, hkrati pa učinkovito očistijo zobe in prispevajo k beljenju zob.

Priporočamo vam, da glavo zobne ščetke zamenjate vsak mesec, da zagotovite najboljši učinek ščetkanja.

Vsak paket vsebuje 2 glavi ščetke, ki se prilegata na zobno ščetko Dentle Zip.

Tehnične specifikacije

Teža 15 g
Količina

2 kosa glav ščetk na paket z nadomestnimi vložki.

Intervall

2-mesečni interval, 3-mesečni interval, 4-mesečni interval, 5-mesečni interval, 6-mesečni interval

Teža

15 g

Ščetine

Ščetine, debeline 7 mm in 6 mm, ki označujejo obrabo.

Naročnina

V skladu z intervalom, ki ga določite, vam bomo poslali paket z nadomestnimi vložki. Vsak paket vsebuje 2 glavi ščetke za 14 € plus 4 € za strošek dostave. Pogodbenega in odpovednega časa ni. Sami določite, v kakšnih intervalih želite prejemati pakete. Če želite preklicati ali ustaviti trenutno naročnino, se obrnite na nas.

Doživljenjska garancija Dentle

Vsem našim kupcem, ki so naročeni na glave ščetk Dentle, nudimo doživljenjsko garancijo na njihov izdelek Dentle Zip. V primeru, da vaša zobna ščetka Dentle Zip v obdobju, ko ste naročnik, iz kakršnega koli razloga preneha delovati, jo preprosto vrnite našemu centru za pomoč strankam in brezplačno vam bomo poslali novo enoto ter reciklirali staro. Brez vprašanj.

Morda vam bo prav tako všeč…

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNadaljuj z nakupovanjem
      Calculate Shipping